freemarket-banner---fb

Pada 19hb. Mac 2016, Sabtu, bertempat di Dewan Besar UPM, program Freemarket UPM 2.0 telah berjaya dan berjalan lancar seperti yang dirancang. Program ini dimeriahkan lagi dengan kehadiran Naib Canselor UPM, Datin Paduka Prof. Dr. Aini Ideris, Timbalan Menteri MITI Dato Ahmad Maslan & Tetamu istimewa Dato Mohd Nazifuddin Mohd Najib. Lebih kurang 2 Jam para pengunjung yang terdiri daripada masyarakat setempat terutama dari golongan asnaf, anak-anak yatim, ibu tunggal, oku, rumah orang-orang tua dan sebagainya yang hadir dapat bersama VVIP dalam program berkenaan. Terima kasih diucapkan kepada semua VVIP atas masa yang diluangkan bersama-sama pengunjung.

jangan-jadi-isu-serai-pulak

Turut hadir adalah Timbalan Naib Canselor (HEP), Prof. Dato Dr. Shatar Sabran, Pengetua Kolej Tun Dr. Ismail, Dr. Abdul Razak Abdul Rahman dan pegawai-pegawai UPM. (Liputan Khas Video Freemarket UPM 2.0)

Adi Karya Sdn Bhd dan Kolej Tun Dr. Ismail UPM mengucapkan terima kasih juga kepada para rakan-rakan yang memberi sumbangan, My Uniform Gallery (UG) Bangi, Zalora Malaysia, Ajinamoto Malaysia, Pertubuhan Sahabat Alam Maya Malaysia (SAM), Skobok, imtiaz digital, Pakatan Ukur Bahan Sdn Bhd dan lebih 60 lagi penyumbang perseorangan.

Program yang bermula dari 8.00 pagi itu tamat pada jam 12.00 tengahari. Tahniah kepada semua yang terlibat.